Valius j.d.o.o. poštuje privatnost svake osobe koja posjeti naše internet stranice. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu sa zakonskim odredbama.

Politike privatnosti postavljaju naše politike vezane uz kolekciju, korištenje ili objavljivanje određenih osobnih identifikacijskih informacija („Osobne informacije“) a koje se tiču korištenja ove stranice.

Politike su formirane u skladu s važećim propisima, Uredba (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća – Opća uredba o zaštiti podataka – GDPR i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18). Vaše korištenje stranice znači da razumijete i prihvaćate politike privatnosti.

Podatke prikupljamo na web stranici www.valius.hr, putem elektroničke pošte, telefonskim putem, poštom ili preko društvenih mreža putem kojih nas Korisnik može kontaktirati.

Prilikom posjete našoj web stranici prikupiti ćemo tehničke podatke o pristupu, kao što su:

 datum i vrijeme pristupa
 informacije o korištenom pregledniku i operativnom sustavu
 online identifikacijski podaci (npr. IP adresa, identifikacija uređaja, ID-ovi sesija)

Kada nas kontaktirate putem elektroničke pošte, telefonom,poštom ili putem društvenih mreža prikupiti ćemo sljedeće podatke:

 ime i prezime
 email adresa, broj telefona
 sadržaj Vaše poruke

Prikupljene osobne podatke koristimo u svrhu: obrade Vašeg zahtjeva i odgovora na Vaš upit.

Web stranica može koristiti kolačiće (‘cookies’) s ciljem poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačić je standardizirana tekstualna datoteka koju vaš web preglednik čuva na vašem računalu u vremenskom razdoblju koje je odredio pružatelj kolačića. Kolačići spremaju gdje ste bili na stranici i što ste gledali. Radeći to, kolačići nam mogu omogućiti da povežu vaše korištenje web stranice sa vašim osobnim informacijama.

Pohranjujemo i obrađujemo samo one podatke i od onih korisnika koji su dali osobnu privolu za njihovu obradu. Zaštita privatnosti osobnih podataka je trajna te poduzimamo sve mjere zaštite istih u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Valius j.d.o.o. prema procijenjenim rizicima za osobne podatke uspostavio je  niz tehničkih i organizacijskih mjera zaštite osobnih podataka. Te mjere su vezane za zaštitu uredskih dokumenata, zaštitu računala, pravila ponašanja zaposlenika, ugovorne odnose s vanjskim pružateljima usluge.

Vaši će se podaci pohraniti samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje naših ugovornih ili zakonskih obveza ili svrhe za koje su podaci izvorno prikupljeni. U svim ostalim slučajevima vaši osobni podaci bit će izbrisani.

Uvijek imate pravo dobiti informacije o obradi vaših osobnih podataka, tražiti izmjenu ili brisanje osobnih podataka ili na povlačenje privole za obradu osobnih podataka.

Korisnik može svoja prava vezano uz osobne podatke provesti slanjem poruke na tina@valius.hr.